>Link Permintaan Logo Design Springkler Artworks

>

SPRINGKLER ARTWORKS COMMUNITY
Bagi peminat design2 dari springklerZ , sila ke www.fpspublishers.webs.com for support us .
Re : Request Name Logo Header Design Springkler Artworks
   Merujuk perkara diatas , dengan sukacitanya SAC ( Springkler Artworks Community ) akan memberi logo header percuma buat sesiapa yang sudi connect dari abdulfarique.com ini .
    Anda hanya perlu post di komen dibawah ini , nama anda , corak anda , dan tema anda . Jika tidak dapat kami huraikan , kami akan menggunakan tema rawak .
 Contoh Posting :
·                                Nama : Fazrina                                  
·                                Corak : Comel , Cutely
·                                Tema : whatever .
Jadinya ,
Fazrina <333 , Cute , Baby Face J :p by SAC
 
  Contoh Posting 2 :
·              Nama: Ady Putera
·              Corak: Abstrack
·              Tema: @Official Facebook
  Jadinya ,
  Ady Putera 3 Repage of Abstrack By SAC
       
    Simple , SAC hanya buat design simple . kalau nak logo header yang lagi cun dan cantik . leh beli di www.muhammadfaiz.com ( Designer ) . leh beli kat faiz ni . Tapi di sini , hanya name logo header standard simple ja .
   Sudah jelas cara2nya ? sudah detail ? Tunggu apa lagi kepada nak mahu memiliki design Name Logo Header ni . Sila Komen di bawah !! :p

Posted on November 29, 2010, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 10 Comments.

  1. >CONTOH :Nama : Abdul FariqueCorak : SimpleTema : Indah

  2. >nama: Niezamcorak : ganastema : rock

  3. >nak jugak lambang logo nie..:-)nama: TNSkYcorak: COmel/SimpleTema : Nature/Indah (Berdasarkan theme nama SkY:p)p/s you are so kind bro..first time i seen a bloggers like you..so..surely i will always visit you..ahaha…bru taw blog anda dri mr.kodet..

  4. >@sky : ok bro , permintaan bro akan saya layan nanti (: . bz dengan permintaan header yang amat mengalakkan :p

  5. >masih buleh request ke nie?nama: no92acorak : simple nice menariktema : ala ala rumah kampung dan ada sepohon pokok heeethanks youENTRY TERBARU: Trafik 300 ke bawah? Meh join ni…

  6. >boleh bro , bagi gua masa . skarang bz skit . lau da siap , gua inform kat blog bro ok🙂

  7. >Fariq,saya nk juga … boleh la..boleh la… lambat pun xpenama : AnneZ @ sesukaheartycorak : simple but cutetema : ceriaTQ bro..

  8. >@AnneZ : boleh saja girl . tapi streamyx kat umah saya dah terbengkalai .. insyaAllaah bla sy senang nanti sy akan buatkan ..

  9. >salamfariq..maseh bole mintak tolong awak ker buatkan tok saya?nama : MeRpATi ChiEnTa UnGucorak : photography , burung merpati , ungutema : emo @ funky:)

  10. >@merpati chienta ungu: rasanya projek ni dah tak buat dah la awak..😦 apa2 saya inform ya😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: