>Semakin Jayakah Diri Ku Ini ?

>  Salam W.B.T , wahh title topik ni tampak pelik sikit . Haha , bukan pelik apa pon . cuma kali ni ana wat kejayaan untuk diri ana kerana salah satu matlamat ana telahpun ana tunaikan . puas3 ! , kata hati ni . haha . Salah satu matlamat yang ana ingin sgt2 kecapi adalah mendapat kerjaya yang ana minat iaitu seorang designer atau seorang askar berpangkat . Cehh ! , haha belajar pun dulu belajar panjat pagar sekolah je . hehe ,

  Tapi satu cita-cita dan kejayaan serta ketabahan ana semalam , (cewahh , ayat ! ) ana berjaya miliki domain ana sendiri ! puas hati . Walaupun ianya cuma dari transfer domain sahaja , ana cukup puas hati . Ana dah pun sembuh FPS Publishers daripada ‘penyakitnya’ . Ana search engine kat sana sini cari maklumat dan idea untuk ‘make-up’ dan ‘up-date’ artikel-artikel dr ana . Ana juga menggunakan ‘search engine’ dari mata ana sendiri cukup membuat 2 artikel mengenai SIKAP DAN SIFAT yang akan datang sebelum 1 Disember ni .

  Mengenai domain ana , ana mengunakan khidmat Hosting dari iHosterZ menerusi encik Amiruldin . Alhamdulillah semuanya berjalan lancar . Lagipun murah sahaja , rm29 ringgit setahun utk 1 domain .

Ana harap lepas ni ana selalu up-date cerita-cerita dan artikel-artikel sekeliling yang dapat ana buat pedoman , pengajaran , dan teladan dari artikel-artikel tersebut dimana ana akan post di salah satu blog ana sama ada http://www.abdulfarique.com ( disini ) atau http://www.fpspublishers.org . ( wahh , fpspublishers register domain organization ! hehe ) . Harap2 lepas ni followers ana semakin bertambah je la . Amin . Sekian , ( Nantikan Semakin Jayakah Diri Ku Ini ? episod 2 .

Posted on November 19, 2010, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: