>Maria Ozawa Ikon Ramadhan Indonesia Tahun Lepas ?

>gambar ini diambil daripada billboard indonesia yg mendapat sambutan dan kiriman yg meluas sekali….

apa motifnyer mengambil maria ozawa sebagai model untuk iklan bulan ramadhan tahun lalu di Indonesia ????
Adakah itu penghormatan atau promosi diri ? Ana sendiri tidak dapat merungkainya . Memang , memang ana tahu setiap manusia pasti berubah . Tapi adakah Maria Ozawa ini sudah berubah ? Yang pastinya , Filem-filemnya makin luas di serata laman web .

[image_1.jpg]

MARIA OZAWA ,
Seorang Wanita yang menjadi bintang di semua laman web terkemuka bagi peminat filem Porno .

Sedikit Mengenai Maria Ozawa ,

Maria Ozawa aka Miyabi dilahirkan pada 8 Januari 1986 di Hokaido, Jepun. Tidak seperti kebanyakan AV Idol yang memilih karier ini melalui talent scout, Maria terjerumus di dalam lembah seks ini ketika dia menonton beberapa video porno milik kakak temannya. Maria mengaku sudah mengenal seks sejak ia baru berusia 13 tahun dan sempat mempelajari 48 gaya berhubungan seks dari buku yang dia beli. Dalam satu bulan Maria mampu menghasilkan sekurangnya US$8 ribu dan dia mampu tinggal di apartemen mewah hanya dari penghasilan itu. Penghasilan dari wang haram! Lantak ko lah! Huhuhu .

Nota Ringkas Abdul Farique : ” Berhenti dahulu men-download film2 saya..” seolah-olah menghalalkan yang haram . Ayat cam promosi je . Terang lagi bersuluh miyabi ni menghina . Tapi , gambar tu mcm edit by photoshop je . Ana kurang pasti . teknologi canggih sgt . Allah saja yang maha mengetahui .

Posted on April 4, 2010, in Artikel Bebas. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: